Garantii fairplay-ului - Generatia Asteptata

Cotidianul va prezinta 11 sportivi - performeri ai fairplay-ului. Desi fac parte din sporturi diferite si au obiective diferite, ei formeaza o echipa. Toti lupta pentru un sport mai curat. Sint o alternativa la structurile invechite si, desi nu vor creste semnificativ PIB-ul, ei vor contribui mai mult decit toti diplomatii la imaginea Romaniei pe mapamond.

"Sportul te invata sa cistigi cinstit si sa pierzi in mod demn", obisnuia sa spuna Hemingway. Devenit o afacere ca oricare alta, acest domeniu de activitate s-a indepartat mult de principiile promovate de Pierre de Coubertain, insusindu-si multe dintre legile de jungla ale economiei, astfel ca este greu de gasit o reteta care sa fie aplicata unui numar mare de sportivi/persoane implicate in sport.
Putine sint exceptiile care au trecut de barierele rigide intre care se misca sportul romanesc de citeva zeci de ani. Desi "vedeta face afisul", am evitat sa pariem pe sportivi care apar mai des in revistele de mondenitati. Am selectat "11" modele, fie ca acestia stau in ghete sau in spatele birourilor, despre care noi credem ca, parafrazind un cliseu al comentatorilor sportivi, "au talent, dar nu vor muri sperante".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Endi Condrat
acum 16 ani
Am intilnito pe Otilia Badescu la Campionatul National al Persoanelor cu Handicap, la Bucuresti, si o admir tot mai mult pentru ca vrea sa faca ceva bun si sprijina pe toti cei care doresc sa faca sport de performanta chiar daca au mari defecte.


Branded


Related