Microsoft Romania si F5 au creat o editie speciala a IE8 pentru utilizatorii REALITATEA.NET

Microsoft Romania si F5, compania new media Realitatea-Catavencu, lanseaza browserul Internet Explorer 8 adaptat pentru portalul de stiri REALITATEA.NET.

In cadrul versiunii speciale IE8 REALITATEA.NET, portalul de stiri devine pagina de start, bara de cautare REALITATEA.NET este parte din interfata, iar functiile web-slice si RSS feed furnizeaza utilizatorilor exact informatiile care ii intereseaza.

“REALITATEA.NET este pentru Microsoft Romania unul dintre cei mai importanti parteneri pe zona de online. Lansarea browser-ului Internet Explorer 8 particularizat pentru utilizatorii REALITATEA.NET este un pas important pentru cresterea securitatii utilizatorilor si pentru simplificarea si reducerea numarului de click-uri necesare aflarii informatiilor cheie. Internet Explorer 8 este considerat a fi cel mai sigur browser din lume conform ultimului studiu NSS Labs, si a obtinut de curand certificarea TUV (Institutul German pentru inspectii tehnice) pentru standarde inalte de securitate.”, a spus Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related