[Social Media] De cine ti-e frica, nu scapi. Nici macar pe Facebook

Mai intai au inceput sa circule zvonuri ca inamicul s-a infiltrat in tabara noastra. S-au facut filmulete la misto, am ras prin conferinte, ne-am continuat activitatea inconstienti, fara sa scuipam in san macar, pana cand ne-am trezit ca parodia a fost, de fapt, profetie: spionii misunau nestingheriti printre noi. Un tanar ajuns in culmea disperarii a compus aceasta doina de jale (via), iar jurnalisti onorabili au inceput sa scrie ghiduri de supravietuire (via).

Asa ca, in loc sa faca spoturi lacrimogene cu "suna-ti mama, odrasla nerecunoscatoare!":

sau fituici pentru mame cu ponturi de utilizare a telefonului mobil in alt scop decat apelul voce (cum sa trimiti un SMS/o fotografie sau cum sa faci un video call), asa cum a facut in prima parte a anului, pe callmum.net, o companie de telecom din Australia, Telstra, a pus mana si a numarat spionii. "State of the Nation Report" din august 2009 a avut rezultate dezarmante: 70% dintre mamele din Australia foloseau deja retelele sociale, 61% foloseau Facebook in mod regulat, 47% - zilnic. DAR vestea buna era ca, dintre cele care utilizau retelele sociale, 81% recunosteau ca nu stiu sa le foloseasca. Nu va lasati insa inselati de presupusa inocenta si de pledoaria pentru nevinovatie! Sa scrie comentarii jenante, sa-si tag-uiasca feciorii in poze nud din adanca pruncie sunt in stare, dar in rest ele nuuu, nu stiu sa foloseasca Facebook-ul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related