[UPDATE] Ce scriu pe Facebook agentiile din Romania care au cei mai multi fani?

[UPDATE] In urma noilor inscrieri de fan-page-uri ale agentiilor, topul s-a modificat astfel:

3. Grapefruit (http://www.facebook.com/grapefruit.ro) ajunge pe locul al treilea in top, fiind a doua agentie de branding din top 3. Fan-page-ul a fost lansat in septembrie 2010, iar de atunci a strans aproape 1200 de fani. Punctul de atractie al profilului este newsletterul saptamanal The Weekly Wire, ajuns la nr. 474 si postat cu ajutorul Notes-urilor. Acesta contine stiri internationale legate de branding, alaturi de un comentariu scris la inceputul fiecarei editii.

Au un tab special pentru job-uri, dar publica anunturi despre acestea si la Notes. Aleg lunar cate un intern, caruia ii multumesc la sfarsit printr-un feedback scris pe Wall. Fotografii putine, cu diferite proiecte de branding pe care le-au realizat (rebrandingul pentru produsele naturiste Alevia fiind insotit si de un link spre case-study-ul de pe site-ul oficial), cu o editie “The Package Design Book” de la TASCHEN in care apar alte proiecte ale lor, o imagine cu logo-ul Internetics si o fotografie cu Stefan Liute (cofondator, Strategy Director Grapefruit) de la festival.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

burebista dacu
acum 13 ani
deci aflati in lipsa de clienti, cu biznisul redus la jumate fata de anii "buni", angajatii se joaca pe facebook... :)
Andrei Dragu
acum 13 ani
Cu 955 de fani pe facebook meritam locul 4. Dar noi agentiile de promotionale si productie publicitara nu suntem bagati prea mult in seama :)) Desi suntem si noi cool ! Dovada: http://www.facebook.com/pages/your-promo/111668978855151
Alexandra Dican
acum 13 ani
Cu 1751 de fani pe ce loc am fi fost daca noi ca si agentie de publicitate nu am fi fost bagati la servicii web? :P http://www.facebook.com/BrandupYourBusiness


Branded


Related