[UPDATE] Ce scriu pe Facebook agentiile din Romania care au cei mai multi fani?

[UPDATE] In urma noilor inscrieri de fan-page-uri ale agentiilor, topul s-a modificat astfel:

3. Grapefruit (http://www.facebook.com/grapefruit.ro) ajunge pe locul al treilea in top, fiind a doua agentie de branding din top 3. Fan-page-ul a fost lansat in septembrie 2010, iar de atunci a strans aproape 1200 de fani. Punctul de atractie al profilului este newsletterul saptamanal The Weekly Wire, ajuns la nr. 474 si postat cu ajutorul Notes-urilor. Acesta contine stiri internationale legate de branding, alaturi de un comentariu scris la inceputul fiecarei editii.

Au un tab special pentru job-uri, dar publica anunturi despre acestea si la Notes. Aleg lunar cate un intern, caruia ii multumesc la sfarsit printr-un feedback scris pe Wall. Fotografii putine, cu diferite proiecte de branding pe care le-au realizat (rebrandingul pentru produsele naturiste Alevia fiind insotit si de un link spre case-study-ul de pe site-ul oficial), cu o editie “The Package Design Book” de la TASCHEN in care apar alte proiecte ale lor, o imagine cu logo-ul Internetics si o fotografie cu Stefan Liute (cofondator, Strategy Director Grapefruit) de la festival.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

burebista dacu
acum 9 ani
deci aflati in lipsa de clienti, cu biznisul redus la jumate fata de anii "buni", angajatii se joaca pe facebook... :)
Andrei Dragu
acum 9 ani
Cu 955 de fani pe facebook meritam locul 4. Dar noi agentiile de promotionale si productie publicitara nu suntem bagati prea mult in seama :)) Desi suntem si noi cool ! Dovada: http://www.facebook.com/pages/your-promo/111668978855151
Alexandra Dican
acum 9 ani
Cu 1751 de fani pe ce loc am fi fost daca noi ca si agentie de publicitate nu am fi fost bagati la servicii web? :P http://www.facebook.com/BrandupYourBusiness


Branded


Related