Revelion cu FARMEC la Paris

Cel mai mare producator de cosmetice din Romania iti da sansa sa spui "Bonne Année!" pe Champs Elizee
Farmec Cluj a lansat in aceasta saptamina o promotie speciala de sarbatori, al carei mare premiu va face foarte fericit un cuplu din tara. Sansa celor care apreciaza produsele companiei clujene este de a petrece in doi un revelion la Paris, chiar pe Champs Elizee, in timpul unei cine romantice la unul dintre restaurantele situate pe celebrul bulevard.

Cei care viseaza la acest revelion fermecator trebuie sa achizitioneze in perioada 7 noiembrie - 16 decembrie a.c. doua produse din gama Gerovital Plant si/sau din gama Aslavital, ambele aparitinind companiei Farmec. Indiferent de produsele alese, cumparatorii vor intra automat, prin completarea unui talon, in cursa pentru marele premiu. Cistigatorul se va bucura de un sejur complet, respectiv bilete de avion, transfer dus-intors de la aeroport la hotel, 5 nopti de cazare la un hotel de 3* din Paris, masa de Revelion la un restaurant de pe Champs Elizee.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related