Vitrina Advertising locul 30 in TOP 50 - Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi

Vitrina Advertising este prima dintre cele 3 agentii de publicitate din Romania prezente in top si singura din afara Bucurestiului care a reusit sa intre in clasamentul intocmit de revista Capital.
Topul a fost intocmit in urma unui studiu efectuat de Gfk Romania, cel mai mare institut de cercetare de piata din tara. "Nu am stiut la ce sa ma astept atunci cand, in urma cu cateva luni, cei de la Gfk mi-au solicitat permisiunea ca o parte dintre angajati sa participe la o testare online pe probleme legate de locul de munca. In nici un caz nu m-am asteptat sa fim parte dintr-un viitor clasament", declara Mihaela Rus, director general Vitrina Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related