Doron Zilberstein (Vice-Presedinte Marketing, URBB) despre comunicarea brandurilor de bere in social media

Doron Zilberstein (Vice-Presedinte Marketing, URBB) despre comunicarea brandurilor de bere in social media

“Credinta este ca brandurile super-premium nu primesc suficient de multe raspunsuri in social media. Pentru ca oamenii mai instariti petrec mai putin timp pe social media” spune Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing la URBB, pentru SMARK TV-ul de mai jos.

Doron a mai vorbit in acest interviu despre rezultatele campaniei Tuborg Party Manager, ce instrumente foloseste URBB pentru a masura eficienta campaniilor sale online, dar si care sunt criteriile dupa care se ia decizia ca un brand din portofoliu sa fie prezent sau nu in retelele sociale. De asemenea, Doron Zilberstein a lamurit cum se impart rolurile in activitatile din mediile sociale intre departamentul de marketing al companiei si agentia de online cu care lucreaza.

“Aici (n.r. in social media) ne luptam nu doar cu competitori directi din industrie, ci cu orice brand sau industrie care vrea sa fie relevant acestui target”, spune Doron. Continuarea la SMARK TV:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related