A inceput competitia de design PUMA T7 The Creative Factory

A inceput competitia de design PUMA T7 The Creative Factory

Cei cu veleitati intr-ale designului se pot inscrie pana pe 24 noiembrie in competitia de design PUMA T7 The Creative Factory, designurile avand ca suport legendara jacheta PUMA T7. Competitia se desfasoara pe platforma de creatie The Creator by IQads, la adresa: www.TheCreator.ro/PUMAT7.

Participantii trebuie sa trimita propuneri de design aplicate pe jacheta PUMA T7, prin care sa arate cum vad ei statementul creativ suprem, cel pe care l-ar lua oriunde. Creativii pot sa schimbe culoarea, textura, pot adauga diverse imprimeuri sau pot aplica alte materiale pe jacheta, fara a-i schimba insa forma, ramasa aproape nemodificata din anul crearii, in 1969.

Creativii interesati pot sa isi inscrie ideea fie folosind simularea 2D a jachetei, disponibila in kitul de participare de pe site, cu designul aplicat pe ea, fie prin realizarea efectiva a designului pe jacheta (prin desenare/vopsire, colantare, patchwork etc.) si fotografierea produsului finit.

In etapa urmatoare a competitiei, jurizarea se face astfel: in perioada 27 noiembrie - 18 decembrie, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti (format din reprezentanti PUMA si IQads si personalitati din domeniul designului, al publicitatii si al marketingului) si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie www.thecreator.ro/PUMAT7.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).
La finalul competitiei, vor fi acordate 4 premii, in valoare totala de 4.000 de euro. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 1.500 de euro, cel de pe locul II va primi 1.000 de euro si cel de pe locul III – 500 de euro. Va mai fi acordat un premiu special de 1.000 de euro si pentru cea mai buna lucrare avand ca tema responsabilitatea sociala. Fiecare dintre castigatori va primi si jacheta PUMA T7 personalizata cu designul sau.

In pagina competitiei (www.TheCreator.ro/PUMAT7) sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.

Despre PUMA T7

PUMA T7 este o jacheta creata in 1969, re-editata in fiecare an in culori diferite, dar pastrand per total aspectul retro. Ea face parte din colectia PUMA Archive si e realizata 100% din poliester reciclat. Numele de T7 vine de  la unul din elementele distinctive, banda de pe maneca, ce masoara 7 cm in partea superioara, de langa guler.

Despre PUMA The Creative Factory

PUMA The Creative Factory este o initiativa ce se adreseaza oamenilor ce vor sa se implice in designul produselor pe care le poarta. In 2010, fabrica de creatie si-a deschis portile prin aducerea in Romania a "unui mini-laborator de creatie" de pantofi, prezent acum in magazinul PUMA din Mall AFi Cotroceni. Intreaga "opera" se pre-vizualizeaza printr-o aplicatie de iPad prin care poti da share designului tau pe conturile de socializare, ca sa admire si altii maiestria cu care ai imbinat culorile si texturile tenisilor.

In 2011, initiativa se extinde si asupra articolelor de imbracaminte, astfel incat prima care intra in procesul de creatie este jacheta simbol a brandului PUMA, jacheta T7.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related