Obiectivul nostru: Eleganta zambetului Dumnevoastra!

In urma colaborarii cu Avantaj Net, Trident lanseaza site-ul oficial al clinicii: www.tridental.ro - o noutata in materie de design si facilitati oferite clientilor pe internet in domeniul stomatologic. Site-ul se adreseaza in primul rand persoanelor care doresc sa aiba acces la informare cat mai rapid si include o facilitate absoluta: posibilitatea de a se programa on-line.

Fiecare client poate sa isi aleaga ziua si ora dorita pentru programare prin simpla accesare a adresei de web. Apoi vor fi contactati telefonic de un reprezentant al clinicii pentru confirmare.

Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. Astfel, veti beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde. Ca o recunoastere a profesionalismului echipei Trident, Societatea de Stomatologie Estetica din Romania isi are sediul in cadrul clinicii. In acest fel, tratamentele estetice oferite de noi pacientilor sunt cele mai moderne optiuni existente si fiecare pacient beneficiaza de sfatul si experienta unor personalitati de renume international in domeniul stomatologiei estetice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related