Antreprenorii romani vor invata cum sa faca fata integrarii Europene

Pe 23 martie va avea loc in Bucuresti, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, evenimentul "Doing Business Start-Up", organizat de DotCommerce Romania, Link Magazine, Selenis si Asociatia pentru Tehnologie si Internet in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Centrul EMPRETEC.

In cadrul evenimentului, specialisti consacrati in marketing, management, finante si resurse umane vor oferi solutii concrete la problemele antreprenorilor romani. Asa cum arata oficialitatile europene, sectorul IMM va fi unul dintre cele mai afectate de apropiata integrare. Astfel, intr-un discurs de anul trecut, Jonathan Scheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, declara: "Companiile mici [..] sunt in general cel mai putin pregatite pentru Piata Unica, cel mai putin informate asupra legislatiei europene si cel mai putin pregatite in vederea adaptarii. In aceste conditii, competitivitatea lor pe termen lung va fi afectata."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related