[Training IQads Kadett] Ionut Tarcea, Ascendis - managementul timpului

[Training IQads Kadett] Ionut Tarcea, Ascendis - managementul timpului

Joi, pe 9 februarie, clubul IQads Kadett va fi locul de desfasurare a unui training dedicat managementului timpului. Ionut Tarcea, Organisational Culture and Development Manager Ascendis, le va vorbi cadetilor despre cum sa se concentreze pe lucrurile importante, pentru a avea o perspectiva mai ampla asupra modului in care sa isi dozeze efortul in toate activitatile pe care le desfasoara.

Ionut are 34 de ani si 13 de experienta in marketing. Pana in 2007 a fost director de marketing la RCS&RDS, unul dintre cele mai importante branduri de telecom din Romania. Impreuna cu echipa pe care a condus-o, Ionut s-a ocupat de rebranding-ul serviciilor RCS si RDS si de al intregii companii, lansarile de servicii in Romania si in strainatate (DigiTV este unul dintre cele mai de succes branduri de televiziune digitala de pe piata CEE).

De 5 ani, Ionut ofera servicii de training si consultanta in cadrul Ascendis, cea mai mare companie de training si consultanta in domeniul dezvoltarii organizationale din Romania. Trainerul cadetilor din aceasta saptamana este si unul dintre fondatorii Idei deHartie, companie ce foloseste hartia drept un canal inovativ de interactivitate intre brand si consumator. De curand, Ionut si-a valorificat pasiunea pentru biciclete transformand-o intr-un parteneriat la magazinul Biciclop - biciclete urbane.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului -www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related