The Gunn Report 2012: cele mai premiate lucrari, agentii si retele ale anului

The Gunn Report a analizat si in acest an premiile castigate de agentii din intreaga lume la 46 de competitii regionale, locale si globale, declarand ce lucrari, agentii si retele au fost marile castigatoare ale anului 2011. Lista premiilor acordate a fost publicata de revista Campaign (http://bit.ly/wZhp9C).

BBDO Worldwide a fost numita, pentru al 6-lea an la rand, cea mai creativa retea de agentii, ajungand la un total de 9 premii in istoria de 13 ani a raportului. Prin comparatie, nici o alta retea nu a mai castigat mai mult de 2 ori. Pe locurile urmatoare in topul retelelor se afla DDB (locul 2), Ogilvy&Mather, Leo Burnett si Wieden & Kennedy (locul 5).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related