[Mobile Advertising Congress 2012] Strategii moderne de business

[Mobile Advertising Congress 2012] Strategii moderne de business

Pe 29 martie, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, va avea loc cea de-a treia editie a Mobile Advertising Congress. Evenimentul, organizat de Expo Media si Vodafone Romania, este dedicat profesionistilor in gestionarea afacerilor din domenii precum  media, publicitate, telecomunicatii, finante, turism, sanatate, energie sau consultanta.

Principalele topicuri ce urmeaza a fi abordate in cadrul congresului sunt evolutia publicitatii online si pe telefonul mobil, integrarea de noi instrumente de mobile marketing in planul de marketing general, metode de diferentiere in acest mediu de comunicare cu clientii sau perspectiva de afaceri in raport cu tendintele de mobile marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related