Graffiti BBDO semneaza spotul campaniei "Alege arta!" pentru galeriile Artmark

Graffiti BBDO semneaza spotul "Alege arta!", dezvoltat in cadrul campaniei omonime lansate la nivel national de Galeriile Artmark in luna februarie, informeaza un comunicat emis de Graffiti BBDO. Campania isi propune sa creasca apetitul romanilor fata de arta si sa sublinieze valoarea financiara pe care o reprezinta obiectele de arta, dincolo de dimensiunea culturala.

Vorbind despre conceptul creativ, Mihai Gongu (Creative Director, Graffiti BBDO) a explicat: "De putine ori se intampla ca o echipa de creatie sa aiba sansa de a promova un produs atat de bine situat fata de competitie. Ma refer aici la piata de arta in contextul general al instrumentelor de investitie si economisire. O veritabila pata de culoare, in aceste vremuri pline de tonuri de gri. Am gandit o executie simpla si cu umor, pentru ca romanii apreciaza umorul, pentru a apropia aceasta piata de cat mai multi potentiali investitori ce au fost tentati pana acum sa o considere drept un apanaj al elitelor".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related