Business Magazin prezinta 100 Manageri de TOP

Business Magazin lanseaza miercuri, 26 aprilie 2006 Catalogul 100 Manageri de TOP. Catalogul prezinta 100 de tineri manageri pana in 40 de ani care ocupa acum pozitii de middle si top management si care vor conduce cele mai mari companii de pe piata romaneasca in urmatorul deceniu. Toti au avut pana acum o contributie semnificativa la dezvoltarea afacerii sau departamentului pe care o coordoneaza. "Faptele lor de business" justifica o opinie de genul ca multi dintre cei care nu au ajuns inca in varful ierarhiei sunt viitorii CEO ai companiilor din Romania urmatorilor cinci-zece ani.

Managerii au fost selectati din cele mai mari 100 de companii romanesti alese dupa criteriul cifrei de afaceri si din cele mai importante companii din domenii dinamice, insa cu un volum de afaceri deocamdata mic. Companiile provin din domenii ca IT&C, banci, piata de capital, imobiliare, publicitate, turism, bunuri de larg consum, auto, fonduri de investitii. Functiile preponderente: presedinte, vicepresedinte, director general, director financiar, director de vanzari, marketing

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related