Premiile BUSINESS Magazin pentru Tineri manageri de TOP

Luni 22 mai, la Opera Nationala Bucuresti a avut loc Ceremonia de decernare a « Premiilor BUSINESS Magazin pentru tineri Manageri de TOP », eveniment in cadrul caruia au fost premiati 10 manageri sub 40 de ani care au dovedit performanta in afaceri, profesie si industria din care vin. Premiantii fac parte din cei 100 manageri prezentati in "Catalogul 100 tineri manageri de TOP" lansat in luna aprilie sub umbrela BUSINESS Magazin.

Juriul a fost format din experti, reprezentanti ai firmelor de head hunting : George Butunoiu (George Butunoiu Consulting), Madalina Didea (Business Intelligence Agency), Daniela Necefor (Total Business Solutions) si Adrian Stanciu (Ascendis). Acestia impreuna cu jurnalistii BUSINESS Magazin au decis castigatorii avand ca si criterii de departajare : realizarile acestora, drumul pe care l-au parcurs pana aici si obstacolele pe care le-au infruntat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related