DHL este partenerul oficial "Mission: Impossible III"

In data de 5 mai, cel mai asteptat film de actiune al verii soseste in Romania - "Misiune Imposibila III" - la a carui productie DHL, liderul serviciilor de curierat express si logistica, a jucat un rol cheie in spatele camerelor. In primavara anului 2005, Paramount Pictures a ales DHL ca partener oficial pentru transportul si logisitica echipamentelor necesare productiei filmului.

Coordonarea activitatilor de transport si logistica pentru un astfel de film de actiune nu a fost o misiune usoara; DHL a fost implicat in absolut toate momentele, de la punerea la dispozitie a unui zbor charter de la Beijing la Los Angeles si pana la impachetare, paletare si expediere a echipamentului tehnic catre toate locatiile in care au avut loc filmarile:
Italia, Statele Unite ale Americii, China si Germania. Echipa DHL a lucrat 24 de ore din 24, 7 zile din 7, alaturi de Paramount Pictures pentru a livra in lume echipamentul de filmare si decorurile aferente: 6 paleti cu masini, camere de filmare si numeroase alte materiale necesare filmarii, intreaga recuzita fiind expediata fie terestru, fie maritim sau aerian si implicand toate punctele operationale DHL.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related