McDonald’s Romana s-a redeschis cu un design urban destinat tinerilor

McDonald’s Romana s-a redeschis cu un design urban destinat tinerilor

Dupa o investitie de 750.000 de euro si doar 6 zile de reconstructie, restaurantul McDonald's Romana s-a redeschis astazi in cadrul unui eveniment organizat de McCann PR. Dupa cum am aflat la evenimentul destinat presei si invitatilor din lumea mondena, noul design este unul urban si este realizat de catre arhitectul Phillipe Avanzi in Studioul de Design European McDonald's din Paris, acolo unde sunt create toate conceptele aplicate restaurantelor McDonald's din Europa. Astfel, restaurantul din Piata Romana trece la conceptul LIM Extreme si devine unul dintre cele 20 de restaurante din lume care adopta un astfel de concept.

 

"Este un concept pe care il alegem cu mare grija si este o decizie a echipei din Romania pentru ca trebuie sa fim siguri ca acest concept se pliaza pe profilul clientilor din zona respectiva. Ce e diferit aici? Combinatia de culori, directia catre urban, confort si accesibilitate asa cum o vad clientii din McDonald’s Romana. Am ales aceasta directie pentru ca aici avem foarte multi clienti foarte tineri", a declarat pentru IQads Daniel Boaje (Director General, McDonald's Romania).

De asemenea, e primul restaurant din Romania care o platforma de iPad pusa la dispozitie gratuit clientilor, in incercarea de a aduce mai multa modernitate magazinelor. Daniel Boaje a mai precizat ca directia digitala va fi sustinuta de continuarea comunicarii pe Facebook, relansarea site-ului McDonald's si dezvoltarea si in zona de mobile.

 

Inaintea deschiderii pentru presa, din noul restaurant McDonald's a fost transmisa in direct prima emisiune din noul sezon al emisiunii "Neata cu Razvan si Dani". De asemenea, evenimentul a beneficiat de un vizual special ce a fost comunicat prin bannere outdoor in Bucuresti, in statia de metrou Piata Romana si pe Facebook. In timpul evenimentului artistul urban Mihai Neom, dar si invitatii au fost invitati sa isi lase amprenta pe cele doua panouri puse la dispozitie pe terasa restaurantului.

Tot cu ocazia redeschiderii, hostesse-le din restaurant au adoptat o noua uniforma creata de designerul roman Silvia Serban.

Incepand cu ora 14:00 restaurantul este din nou deschis pentru publicul larg care va putea beneficia si de reduceri si oferte speciale toata saptamana.

Printre invitatii din lumea mondena prezenti la eveniment s-au numarat Ilie Nastase, Briggite Sfat, Amalia Nastase, Cosmin Tudoran, Roxana Iliescu si gazdele evenimentului - Razvan si Dani.

 

Primul restaurant McDonald's care a adoptat conceptul LIM Extreme s-a deschis in Berlin in 2009 si si-a propus sa fie un simbol al unei adaptari culturale intre Berlinul de Est si Berlinul de Vest.

Investitia isi propune sa fie atat una de imagine, cat si una care sa creasca business-ul. Despre aceste obiective financiare, Daniel a declarat doar ca acestea sunt foarte ambitioase.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related