Campania AXE bodysutra a debutat on-line pe site-ul www.bodysutra.ro

Dupa campania de lansare "Ce le innebuneste pe femei", bodysutra este noua initiativa Axe, promovata intr-un mod original prin intermediul site-ului www.bodysutra.ro.

Bodysutra este o noua arta de seductie, purtand inconfundabila marca AXE, prin care, orice barbat are acum posibilitatea sa isi cultive farmecul personal si puterea de seductie cu ajutorul bodyspray-ului Axe.

Lansat la inceputul lunii septembrie, site-ul www.bodysutra.ro ofera cursuri de initiere in noile tehnici de seductie bodysutra. Instructoarele - cinci dintre cele mai frumoase romance, initiaza, pas cu pas, pe toti cei care acceseaza site-ul si sunt dornici sa isi insuseasca secretele acestei arte a seductiei.
Mai mult decat atat, "cursantii" sunt motivati sa-si aprofundeze cunostintele dobandite, prin inscrierea intr-una dintre cele mai originale competitii on-line - campionatul bodysutra. Miza este mare iar premiile sunt numeroase si extrem de atractive:iPod-uri mini, rucsacuri, tricouri etc. Mai mult decat atat, primii 500 de participanti care se inscriu in campionat primesc o minidoza Axe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

DictionarRelated