Ultimele lui cuvinte: "I broke your iPod"

Movie: Madagascar: Escape to Africa (Madagascar 2)
Brands: Apple (iPod)
Actors: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer

Pana o sa includa manualele de brand specificatii pentru product placement in filme de animatie (da, aceasta este o gluma), o sa ne minunam de modul in care reusesc brandurile curajoase sa se infiltreze fara pack shot si fara logo printre trasnaile personajelor animate, rezervandu-si un moment memorabil in film si un loc bine delimitat in mintea mult-vanata a consumatorului.

Sigur ca nu o sa se intample minuni ca astea pentru orice brand detinut de o corporatie convinsa ca detine o nemuritoare reteta a succesului si care nu va devia de la ea nici in ruptul capului, oricat de tare ar tropai copiii aia din agentie in sala de intalnire, cerand ceva mai creativ.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

madalina lazar
acum 15 ani
se pare ca nu ati vazut filmul! Ei nu se prabusesc in New York nici macar nu ajung pana acolo!Se prabusesc in Africa in savana in tara lor de origine! SEE YA
Ana Militaru
acum 15 ani
"avionul cu care cele 4 personaje protagoniste SE INTORC LA Zoo, in New York"
BIA CHIS
acum 15 ani
dupa faza din film sigur scrisoarea catre Mosu va cuprinde un iPod :-)) punct ochit! PUNCT LOVIT!! I love Apple :-)
Alice Biclea
acum 15 ani
Nr. 2 si 3 lasati-o balta cu amanuntele astea. Ideea ce se dezbate e "Publicitatea in desene animate", da? Ideea e tare, indiferent unde pica avionul,da?
Lazar Madalina
acum 15 ani
probabil ca dupa New York ar fi trebuit sa pui o virgula ca sa se inteleaga ce ai dorit sa spui! See ya
Lazar Madalina
acum 15 ani
Deci ar fi trebuit sa sune astfel: Iata ce se intampla in Madagascar: la inceputul filmului, avionul cu care cele 4 personaje protagoniste se intorc la Zoo, in New York, se prabuseste.


Branded


Related