HP iPAQ hx4700 un iPAQ cu personalitate

HP ii rasfata toamna aceasta pe impatimitii de tehnologie cu o noua serie de Pocket PC-uri. Una dintre vedetele acestei serii este HP iPAQ hx4700.

Multitudinea de functii si aplicatii cat si diferitele capacitati de conectare wireless apreciate de omul in miscare al secolului 21, fac din acest mic aparat o adevarata fiara a vitezei si a versatilitatii.

Un display color 64K TFT cu diagonala de 4 inci asigura o imagine de o performanta grafica ridicata ocupand un spatiu de invidiat in carcasa de dimensiuni de numai 77 x 14,9 x 131 mm.
Posibilitatea afisarii paginatiei atat in format Landscape cat si in clasicul format Portrait mareste si mai mult spatiul de lucru. Un Touchpad innovator asigura miscarea rapida a cursorului si usurinta navigarii intre ferestre. Ca toate noile iPAQ-uri HP acesta are integrat un speaker si un jack audio de iesire prin care se pot reda fisiere in format Mp3 stereo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related