S-a lansat o noua generatie din familia de imprimante HP Latex: seria 300

S-a lansat o noua generatie din familia de imprimante HP Latex: seria 300

La patru ani de la lansarea tehnologiei HP Latex, familia a ajuns la cea de-a treia generatie de cerneluri si imprimante. HP lanseaza in Romania, prin intermediul distribuitorului sau Grup Transilvae, noua serie de imprimante HP Latex 300. Avand la baza cerneala pe baza de apa HP Latex, seria 300 este potrivita productiei la tiraje mici, atat pentru materialele destinate mediului indoor, cat si celor pentru outdoor, arata un comunicat din partea Grup Transilvae.

"Furnizorii de servicii de imprimare de dimensiune mica si medie sunt pusi in fata provocarii de a adresa simultan mai multe aplicatii pentru a ajunge la mai multi clienti, dar si de a reduce costurile si spatiul de productie in acelasi timp. Sustinuta de tehnologia dovedita HP Latex, noua serie HP Latex 300 se adreseaza acestor nevoi cu o calitate durabila si operare facila, ajutand clientii sa depaseasca limitele aplicatiilor si sa stabileasca un avantaj competitiv", afirma Stephen Nigro (Senior Vice President, Inkjet & Graphics Business, HP).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related