Adio, sefu'. Nu mi-a parut bine

Adio, sefu'. Nu mi-a parut bine

Probabil ati vazut deja videoclipul prin care Marina Shifrin a decis sa-si anunte demisia din cadrul companiei producatoare de videoclipuri de stiri Next Media Animation. Sa nu mai vorbim despre el, are deja locul lui bine stabilit la categoria "epic" in analele internetului.

Ca raspuns la demisia Marinei, Next Media Animation a anuntat, la randul sau, ca are un job disponibil. Si-a facut-o prin intermediul unui videoclip care se inspira din cel creat de fosta angajata, intr-un stil care – trebuie sa recunosc – nu e rau deloc.

Revenind totusi la nevoia oamenilor de a-si anunta demisiile si de a demonstra ceva in acelasi timp, m-am intrebat cati alti oameni au fost pusi in pozitia Marinei si s-au gandit sa dea sefilor un ultim feedback impreuna cu scrisoarea de adio. Despartiri dramatice sunt multe, asa cum sunt si oameni care au hotarat sa-si adune creativitatea intr-un ultim zvac, inainte sa inchida definitiv usa. Dansuri, cantece, poezii, haiku-uri, toate au ajuns la un moment dat instrumente in mainile oamenilor care si-au spus: "Gata, pana aici". Am adunat cateva dintre cele mai amuzante in galeria de mai jos.

Bonus:

Joey DeFrancesco si orchestra care ii canta demisia.

Manager al unuia dintre restaurantele Moe's spune adio pe ritmurile melodiei "Ice Ice Baby".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cass Udo
acum 10 ani
Ei, asta-i diferenta dintre noi si ei.

La ei: -S-a suparat hired-ul, si-a dansat picioarele, si s-a tirat dupa colt, la alta companie.

La noi: -S-a suparat omul muncitor, si-a bagat picioarele, si s-a tirat... la subsol, la alt birou pe perioada preavizului.

Ca nu e cum vrea angajatul, sa plece imediat ce si-a bagat picioarele, merita o perioada de 20 zile lucratoare in care sa mai fie umilit. Unde se crede? In Schengen? Chiar pleaca fiecare cum vrea, cand vrea? Ce-i aia nemultumire?

-Nu esti deschis la nou? (Munca voluntara);

-Nu esti team player? (Vezi ca sunt in sedinta daca ma cauta nevasta);

-Nu vrei cariera "in progress"? (Bai fratilor, stiti cat ma costa benzina? Mai subtire cu bonusurile la salariu, daca munciti bine, in cinstea voastra o sa-mi iau o masina model mai nou care consuma mai putin);

Obraznicie curata. Se strica mintile tinerilor nostrii, dom-le, cu demisiile astea instant.



Branded