Dogvertising: doi ochi blanzi si un nas umed care te cuceresc

Dogvertising: doi ochi blanzi si un nas umed care te cuceresc

La inceput o sa fie dezordonat, o sa iti roada cele mai bune carti (imprumutate de la altii) si te va trezi mult prea de dimineata cu pofta de iesit la plimbare. Cu eforturi uriase, te vei ridica din pat si vei iesi cu el. Inainte sa te dezmeticesti suficient incat sa stii ce zi e azi, el deja o sa dea vreo 3 ture prin parc inainte sa se intoarca dand energic din coada si asteptand sa il bagi in seama.

Nu va trece insa mult timp pana cand vei oberva cum catelul va fi alaturi de tine, va invata mereu ceva nou, iar intr-o buna zi iti va aduce si ziarul la pat. Te vei minuna in continuare de cat de inteligent poate fi, fara sa fie si malefic (ca o pisica), ba chiar bucuros sa te vada si sa te ajute. In mod sigur, la un moment dat, o sa iti gateasca, o sa-ti conduca masina, sa-ti calce hainele si chiar o sa aiba grija de copiii tai mai bine decat ai facut-o tu vreodata... HAMHIHIHI!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded