Viata de dupa pentru smartphone-uri

Viata de dupa pentru smartphone-uri

Sertarul cu vechituri inutile – toata lumea are unul, la fel cum toata lumea are o mama. Si in acest sertar magic, cu siguranta se gaseste cel putin unul dintre telefoanele tale mai vechi, unde sunt ingramadite in SMS-uri si poze neclare sute de amintiri. Ei bine, poate ca a venit timpul sa renunti la rabla aia de telefon pe care n-o mai folosesti si care nu face decat sa ocupe spatiu pretios, unde ar putea sa stea alte obiecte nefolositoare care acum sunt imprastiate prin camera.

Gizmogul e solutia americanilor care vor sa scape de smartphone-uri si alte device-uri mai vechi. Bam bam bam, pui telefonul intr-un plic si te faci cu vreo suta de dolari. Baietii buni de la Gizmogul promit sa stearga toate informatiile de pe el inainte sa-l dea la reciclat, ca sa nu te vada tot internetul dezbracat sau in alte ipostaze compromitatoare, si iti dau un certificat care sa ateste asta. Ca sa te si simti ca un bun samaritean, Gizmogul doneaza o parte din banii obtinuti din reciclarea telefonului pentru construirea de scoli si pentru proiecte educative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded