[PopTalk] Barbatul roman primeste din ce in ce mai multe sarcini in casa

[PopTalk] Barbatul roman primeste din ce in ce mai multe sarcini in casa

Se pare ca imaginea lui Al Bundy stand pe canapea cand vine de la munca si impartind bani familiei nu mai este valabila in zilele noastre. Cel putin asa ne-au spus trecatorii cu care am vorbit in plimbarea noastra prin oras.

Da, toata lumea a fost de acord ca barbatul trebuie sa fie responsabil si sa aiba grija de familie, dar acum primeste mai multe sarcini in casa. Barbatul isi ajuta sotia in gospodarie, la cumparaturi, are grija de copii si chiar gateste cu placere.

Ar fi de preferat sa stie sa repare o priza, sa mute mobila si, daca e nevoie, sa ofere sprijin moral sotiei in caz de colaps emotional. Si, cand vine vorba de bani, tot el ar trebui sa aiba aportul cel mai mare, pentru ca nu e usor sa parasim valorile dupa care am fost crescuti.

Despre barbati si nevoile lor vorbeste si proaspat lansatul raport de cercetare Barbatul – de la arc la shopping cart, realizat de Lighthouse Group sub umbrela SMARK Research.

"Sa speram ca va fi mai bine, sa speram”, cum a zis una dintre doamnele cu care am vorbit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related