Euro Mini Storage te provoaca sa gandesti inside the box la ADfel

Euro Mini Storage te provoaca sa gandesti inside the box la ADfel

Daca pana acum toata lumea ti-a spus ca trebuie sa gandesti outside the box, Euro Mini Storage te provoaca sa gandesti inside the box si iti pune curiozitatea si creativitatea la incercare. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca vei fi prezent la Fabrica de joi pana duminica.

Inca de la intrarea pe terasa Fabrica, Euro Mini Storage iti va arata ca in depozitele sale incape orice, dar absolut orice, fiind necesara doar putina imaginatie in aranjarea obiectelor. Continuand cu o plimbare pe terasa, cei mai curiosi pot castiga un premiu mai mult decat binevenit pe vremea caniculara daca gasesc cutiile cu branding imprastiate prin terasa si care indeamna trecatorii sa think inside the box. Iar daca vrei sa iti pui mintea la lucru si amintirile la pastrare, intra in joc vineri si sambata alaturi de Euro Mini Storage, care te va premia cu bere rece si spatii de depozitare.

Think inside the box si hai la ADfel sa punem in cutii lucruri mai altfel.

EuroMiniStorage este primul depozit cu auto-servire din Romania, cu o suprafata de 7.500 mp pe trei niveluri si cu peste 1 000 de unitati pentru depozitare.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

FIVE'S asigura regia si spectacolul la ADfel 2014. FIVE'S - Creator de Spectacol are toate ingredientele artelor spectacolului, vazute si nevazute: Sunet, Lumini, Scenotehnica, Video, Pirotehnie, Efecte speciale, manuite de tehnicieni inimosi si isteti.

Entuziasmul participantilor va fi surprins in mod profesionist de fotografii si videografii oficiali ADfel: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb StudioXMedia Studio438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads.

ADfel este gazduit de Fabrica si sustinut de MVcom. Partenerii media ai evenimentului sunt 220.ro, VICE, Revista de Povestiri, Revista Zeppelin, Times New Roman, Mixtopia, Realitatea.net, BestJobs si Kiss FM.

Despre ADfel
ADfel e un proiect IQads. E singurul eveniment de branded entertainment din Romania, playground al brandurilor si agentiilor creative si prilej pentru public pentru o iesire in oras cu final neasteptat. In cadrul celor opt editii ADfel de pana acum au fost implementate mai mult de 400 de idei neconventionale de la 100 de branduri si organizatii implicate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related