Cand baietii din Soprano iti bat la usa

Cand baietii din Soprano iti bat la usa

Acum trei ani, Jake Caputo lansa un site de o singura pagina: Take my money HBO. Mesajul era simplu: un om hotarat care vrea de la HBO un singur lucru: un serviciu de streaming online, pe care e dispus sa plateasca. In 48 de ore, peste 160.000 de oameni i s-au alaturat pe Twitter in cruciada de convingere a canalului de televiziune. Bombardand conturile de Twitter HBO si HBOGO, oamenii au format un fel de licitatie, spunand cat ar fi dispusi sa plateasca pentru acest serviciu. 

Luna trecuta, duhul din lampa lui Jake i-a indeplinit dorinta: HBO a lansat HBO NOW. Ocazie cu care reteaua l-a invitat pe Caputo la New York, pentru un interviu nevinovat. Ce au "uitat" sa ii spuna e ca niste recuperatori vor vrea sa ii ia banii. Si nu orice recuperatori, ci celebrii Paulie "Walnuts" Gualtieri si Salvatore "Big Pussy" Bonpensiero din serialul Clanul Soprano. O pacaleala delicioasa, pentru fanii seriei, inclusiv pentru Jake, caruia i-a placut fiecare moment:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related