Noaptea Studiourilor Foto, editia a doua

Noaptea Studiourilor Foto, editia a doua

Dupa o prima editie de succes in 2014, Noaptea Studiourilor Foto revine anul acesta cu noi participanti si o noua serie activitati fotografice interesante pentru public. De la mini-sedinte foto gratuite, pana la ateliere si workshop-uri, vizitatorii editiei a doua a Noptii Studiourilor vor avea ocazia sa descopere secretele fotografiei de studio si sa fie, pe rand, deopotriva fotografi si modele.

Sambata, 20 iunie 2015 te invitam asadar la o plimbare prin studiourile foto inscrise la eveniment. 14 studiouri si fotografi din Bucuresti - Uncle Jeb Studio, Nikon Studio, Academia de Fotografie, Chroma Studio, Dora Studio, Dumitru Antonescu Mobile Studio la Epic Bar, Frozen Monkeys Media Production, Gabriel Nedelcu Studio, Insight Photo Studio, Loading Studio, New Age Photography, Rebel Studio, Stan Miles - Pictures With Style, Square One Studio - si un studio din Iasi: Photo Caffe.

Spre deosebire de anul trecut, pentru ca participantii sa aiba ocazia de a vizita cat mai multe spatii si de a participa la cat mai multe activitati, programul editiei a doua a Noptii Studiourilor Foto va incepe cu o serie de sesiuni de warm-up, care se vor desfasura in timpul zilei de sambata, 20 iunie, incepand cu ora 10.00. Noaptea se va incheia, la fel ca si in 2014, la miezul noptii.

Pentru a consulta atat programul evenimentului, cat si lista studiourilor participante si harta lor, va asteptam pe site sau Facebook.
Accesul este gratuit.

Afisul evenimentului:

Noaptea Studiourilor Foto este powered by Nikon si organizata de Uncle Jeb Studio, cu sprijinul Epson.

Parteneri media: nikonisti.ro, IQads, mixtopia.ro, academiadefotografie.ro, comunitatefoto.ro, bookaholic.ro, modernism.ro, 9am.ro, Designist.ro, Best-Event.ro, anyplace.ro, orasulm.eu, news-up.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related