Samdam aduce distractia la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Samdam aduce distractia la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Samdam prezinta la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl obiecte de cooking care garanteaza distractia, o selectie din portofoliul sau de obiecte promotionale care vor da idei publicitarilor si o competitie de recunoscut unelte de bucatarie pe repede-nainte, in care agentiile vor demonstra ca, uneori, imaginatia poate tine locul cunostintelor.

Samdam ii provoaca pe cei mai trasniti bucatari amatori ai industriei sa ghiceasca dintr-un foc ce utilitate au uneltele care li se astern pe statiile de lucru. Procesul e simplu: Samdam rasplateste chefii agentiilor cu unelte inteligente de gatit din portofoliul lor, la capatul unei runde fulger in care se vor amesteca la foc rapid creativitatea, imaginatia si iutimea de reactie a participantilor. Tot ce trebuie sa faca ei este sa isi dea seama la ce folosesc ustensilele care, la prima vedere, nu par a fi ustensile.

Nici n-ar avea cum sa triseze: instrumentele de bucatarit in cauza sunt deghizate in tot soiul de lucruri si numai istetimea participantilor ii va putea scoate din incurcatura.

Sugestie de prezentare: o micuta parte din portofoliul Samdam de obiecte de bucatarie

La recette nu se opreste aici: Samdam ii va premia pe cei care reusesc sa desluseasca misterul din spatele uneltelor. Daca ghicesti, unealta e a ta: Samdam va premia agentiile, in functie de priceperea lor de a face spectacol.

Cei cu apetitul cel mai mare pentru zambit vor primi premiul special de Echipa cea mai activa; daca vedem in voi sentimentul de daruire culinara, veti primi titlulatura Echipa conectata, dar nu-i uitam nici pe cei cu ureche muzicala: daca fredonatul te ajuta sa gandesti, vei primi premiul Echipa de muzicieni, asa sa va ramana numele.

Acest material face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: parteneri.

Despre Samdam
Grupul Samdam detine, de peste 20 de ani, experienta si know-how in personalizarea produselor promotionale. Acest grup s-a infiintat in 1994 in Belgia si are acum propriile spatii de productie, depozitare si personalizare a produselor promotionale.
In Romania, Samdam si-a consolidat pozitia in top 5 firme de productie si distributie articole promotionale, inregistrand in anul 2014 o cifra de afaceri de 3 milioane de euro.
Experienta, profesionalismul si flexibilitatea  echipei Samdam le ofera clientilor increderea ca proiectele lor se afla pe maini bune, inca de la prima colaborare.
Pasiunea, creativitatea si inovatia sunt atuuri ce ne ajuta sa  le oferim solutii optime partenerilor nostri, personalizate pe fiecare proiect/nevoie in parte, consolidandu-se astfel relatia de colaborare.

Despre Cupa
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Scriem retetarul Cupei inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Competitia face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna! si La Cucina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related