Trustul de presa SATIRICON a lansat joi revista Dilemateca

Dilemateca este o revista lunara realizata de echipa redactionala a saptamanalului Dilema veche. Are 80 de pagini color, in format A4, si o tinuta grafica atractiva si rafinata in acelasi timp. Continutul este structurat in cateva sectiuni care imbina consemnarea evenimentelor din industria editoriala cu grupajele ample despre o tema sau despre un autor.

Astfel, sectiunea Recenzii prezinta, sub semnatura unor specialisti, noutati editoriale din toate domeniile: literatura romana, traduceri, istorie, sociologie, carti pentru copii, ghiduri practice, arta, stiinta etc. Sectiunea Dosar va fi dedicata, in fiecare numar, unei teme de interes general; in nr. 1 - "Ce-am citit si ce-am pierdut?", o dezbatere despre bestseller-urile tranzitiei, de la Sandra Brown la Dan Brown. Rubrica Fragmente va contine, in avanpremiera, pasaje reprezentative din romane in curs de aparitie ale unor autori romani si straini. Sectiunea Interviu va contura profilul unui autor de succes, iar Reportaj si Locuri de citit vor fi dedicate spatiilor in care se citeste (de la biblioteci scolare la parcuri, de la librarii la statiile de metrou).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related