Internetics 2006 - premii pentru comunicarea online

In mai putin de o luna incep inscrierile pentru cea de-a sasea editie a Festivalului Internetics. In perioada 15 iulie - 8 septembrie, beneficiarii si autorii de lucrari digitale se pot inscrie in competitiile din cadrul Internetics editia 2006.

Internetics a aparut ca o necesitate de recunoastere a rezultatelor actorilor de pe piata web si ca nevoie de stabilire a unei ierarhii de valori in exploatarea si dezvoltarea Internetului romanesc. Dupa o experienta de cinci ani, festivalul propune, cu mult curaj si optimism, o noua structura. Se poate spune ca fiecare editie a festivalului reprezinta o pagina din istoria Internetului romanesc, reflectand prin continutul sau, in fiecare an, evolutia rapida a acestui domeniu in general, si, in mod particular, in Romania. Astazi, Internetics promoveaza cele mai bune practici de folosire a Internetului ca spatiu de prezentare si promovare, ca mediu de afaceri si tranzactii online, loc de cunoastere, informare sau libera exprimare. Astfel, editia din acest an a festivalului se prezinta intr-un nou format. Sub umbrela Internetics sunt reunite trei competitii distincte: Web Promo, Web Space si Web Graphic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related