Skateboard Trick Masters Skating

Mountain Dew Urban Fest si-a aratat inca o data muschii! De data aceasta a lovit sambata, 24 iunie, cu cel mai mare concurs de skateboarding desfasurat pana acum in Romania, Trick Masters Skate in cadrul Urban Fest 2.0. Mountain Dew Skate Park Herastrau a adunat peste 2000 de spectatori care s-au strans pentru a vedea ce inseamna cu adevarat sloganul "Do the Dew" in maniera celor mai tari skateboarderi din Romania!

Concursul, care a oferit premii de peste 1500 de euro in bani si echipamente, a avut mai multe probe, gasite in orice concurs de mare anvergura - "Best Ollie", "Best Trick" si "Street" la care s-au inscris 35 concurenti. Juriul concursului a fost format din 3 invitati cu nume sonore si l-a avut ca special guest star special pe Michael Zakel, unul dintre cei mai cunoscuti skateri profesionisti din Germania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related