Mountain Dew aduce zapada in capitala!

Dupa succesul inregistrat in 2005, Mountain Dew City Slide, primul concurs urban de snowboarding din Romania, continua cu cea de-a doua editie: sambata, 4 februarie, incepand cu ora 12.00 am, pe scarile Teatrului National se va da startul la o competititie incendiara pe rails.

Lipsa zapezii nu e o problema deoarece sponsorul Mountain Dew (prin imbuteliatorul autorizat al PepsiCo - Quadrant Amroq Beverages) se ocupa de aducerea iernii in capitala - 8 tone de zapada vor sosi de la Predeal sambata dimineata. In cadrul acestei sesiuni, vor avea loc 2 concursuri: unul de snowboarding si unul de ski. Pentru a-si demonstra indemanarea, riderii vor avea la dispozitie mai multe tipuri de rampe si vor fi punctati pentru dificultatea, corectitudinea si spectaculozitatea trick-urilor. Competitia va fi deschisa si riderilor amatori, acestia disputandu-si titlul de Best Youngblood. Skiorii vor concura pentru titlul de Best Skier, iar boarderii pentru locurile I, II si III. Recompensa va fi pe masura - cei mai buni rideri vor pleca acasa cu premii in valoare totala de 1500 de euro constand in bani, echipamente profesionale precum si cate doua bilete la concertul anului- Wu-Tang Clan Killa Beez pe 15 februarie. Pe toata durata concursului DJ Hefe si DJ Bully vor introduce publicul in atmosfera "extrema" a show-ului iar desfasurarea probelor va fi comentata de un MC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related