Smithfield Foods achizitioneaza divizia europeana de preparate din carne a Sara Lee

Smithfield Foods, Inc. (NYSE: SFD) a anuntat astazi semnarea unui contract de achizitie a diviziei europene de preparate din carne a Sara Lee Corporation (NYSE: SLE) pentru suma de $575 milioane, plus asumarea pasivelor de pensii in valoare de $39 milioane. Smithfield intentioneaza sa finalizeze si sa finanteze achizitia diviziei europene de preparate din carne a Sara Lee in mod independent, pe baza forfetara, prin intermediul unei companii mixte detinute in proportie de 50% impreuna cu Oaktree Capital Management, LLC.

Tranzactia face obiectul reglementarilor si conditiilor de finalizare obisnuite si se estimeaza ca va fi finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie. Smithfield intentioneaza sa contribuie cu operatiunile sale Jean Caby la compania mixta cu Oaktree. Grupul Jean Caby a inregistrat vanzari de $372 mil. in exercitiul fiscal 2006 si este producator major de preparate din carne comercializate sub nume de marca sau sub eticheta privata pentru clientii din sectorul de retail si servicii alimentare din Franta si alte tari europene.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related