„Invata sa zbori!” la Sibiu International Street ART Festival

„Invata sa zbori!” la Sibiu International Street ART Festival

A doua editie a Sibiu International Street ART Festival va avea loc in perioada 22 – 28 august, iar organizatorii festivalului anunta demararea unui nou concurs de selectie pentru artistii care vor sa participe la acest proiect. Asociatia ART Factory Transilvania invita tinerii artisti, care vor sa-si expuna lucrarile in cadrul Festivalului, sa se inscrie la concurs pana in data de 5 iunie 2016. „Invata sa zbori!” este tema din acest an, o continuarea a proiectului de anul trecut, care a avut tema: „In caz de urgenta, folositi aripi!”.

Desi concursul se adreseaza tuturor artistilor, este incurajata in mod special participarea tinerilor talentati, a celor aflati la inceputul carierei, care vor avea astfel prilejul sa-si implementeze lucrarile in cadrul festivalului, alaturi de artisti vizuali din tara si strainatate, renumiti  in street art. Lucrarile inscrise la concurs pot fi picturi murale, picturi 3D sau instalatii, orice tip de arta care poate fi realizata in strada. Pentru mai multe detalii consultati site-ul oficial al festivalului.

Pe langa realizarea de picturi murale, in cadrul festivalului vor avea loc workshop-uri, conferinte, proiectii si concerte.

In editia din acest an, va fi definitivat Primul Tur de Arta Stradala din Romania, ce cuprinde lucrari realizate pe zidurile scolilor din oras si va fi realizata o harta, cu ajutorul careia acest tur va fi promovat in centrele de informare turistica. Turul de Arta Stradala presupune doua ore de mers relaxat cu bicicleta si reprezinta o ocazie inedita de a vedea si alte zone ale orasului, nu doar Centrul Istoric.

Sibiu International Street ART Festival este un festival cofinantat de Consiliul Local Sibiu si PrimariaMunicipiului Sibiu.

Ca o mica recapitulare, anul trecut, in cadrul Sibiu International Street ART Festival, a fost inaugurat oficial Primul Tur de Arta Stradala din Romania, prin realizarea a 14 lucrari pe 7 scoli din diverse cartiere ale Sibiului.

Daca nu ati reusit sa le vedeti, va invitam sa o faceti la: Scoala Gimnaziala nr. 20, str. Macaralei, nr. 1; Scoala Gimnaziala „Regele Ferdinand”, Str.Sureanu, nr. 1; Scoala Gimnaziala „Radu Selejan”, Str.Soimului, nr. 13; Scoala Gimnaziala nr. 21, Str. Luptei nr 27; Liceul teoretic „Constantin Noica”, Str. Ostirii, nr. 5; Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga”, Str. Nicolae Iorga, nr. 56; Scoala Gimnaziala nr.1, Str. Hategului nr 8.

Prima editia a festivalului a fost realizata cu sprijinul mai multor sponsori si parteneri, care au avut incredere intr-un eveniment nou si ne-au fost alaturi pe tot parcursul anului trecut in implementarea viziunii : „Revitalizarea orasului prin ARTA!”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related