CombiSteam Deluxe, tehnologie inteligenta de la Electrolux

CombiSteam Deluxe, tehnologie inteligenta de la Electrolux

Cu echipamentele potrivite, gatitul devine o placere. Iar cand preparatele obtinute sunt gustoase si sanatoase, totul in timp record, te poti bucura de masa alaturi de cei dragi, gandindu-te doar la urmatoarea reteta pe care o vei incerca.

Cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe de la Electrolux combina metodele gatitului traditional cu beneficiile aburului, pentru ca ingredientele sa-si pastreze intacte savoarea, textura si aspectul.

Aceasta metoda a fost preluata de la bucatarii profesionisti, din dorinta de a asigura o aroma aparte preparatelor si de a le pregati intr-un mod foarte sanatos si rapid, fara ulei sau alte grasimi.

Datorita spatiului generos si sistemului de incalzire UltraFanPlus cu ventilator supradimensionat si design de ghidare a aerului, alimentele sunt gatite uniform si rapid, indiferent unde se afla in cuptor.

Mai mult, sistemul de ventilatie nu permite amestecarea aromelor, pentru ca tu sa poti pregati toate cele trei feluri de mancare pentru o masa, in acelasi timp. Astfel, timpul alocat gatirii va fi redus cu 20%.

CombiSteam Deluxe este prevazut cu 3 cicluri de gatire cu abur si peste 100 de programe de gatit presetate, aducand astfel experienta bucatarilor profesionisti chiar in bucataria ta.

Vei putea pregati orice tip de reteta, de la peste la vanat, patiserie sau prajituri elaborate, printr-o simpla atingere a ecranului tactil, iar cuptorul va seta singur temperatura potrivita, timpul de gatit si functia necesara.

Pentru a te asigura ca vei pregati mereu carnea perfect, cuptorul CombiSteam este prevazut cu sonda FoodProbe. Aceasta va monitoriza temperatura din interiorul preparatului si va opri cuptorul cand mancarea este gata.

In cazul in care invitatii intarzie, CombiSteam te scoate din incurcatura deoarece foloseste sistemul intermitent cu abur pentru a pastra mancarea calda, pana cand acestia ajung. Astfel, mancarea va fi mereu perfect pregatita, chiar in momentul potrivit.

De asemenea, pentru o protectie sportita, cu cinci minute inainte de terminarea programului de gatit, generatorul de abur se inchide automat iar functia de evacuare va elimina tot aburul din cuptor, evitand posibilul disconfort din momentul deschiderii usii.

Mai mult, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru inchiderea usii cand esti pe fuga, deoarece inchiderea Velvet asigura o inchidere amortizata, care protejeaza cuptorul intr-un mod silentios. Gatitul devine mai placut, mai eficient si mai sanatos cu CombiSteam Deluxe de la Electrolux!

Pentru mai multe informatii despre produsele si proiectele Electrolux puteti accesa site-ul sau pagina de Facebook.

 

Electrolux este unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, care indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici si profesionisti.

Produsele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Avand in portofoliu branduri respectate, precum Electrolux, AEG, Zanussi si Frigidaire, grupul vinde anual peste 60 de milioane de produse in mai mult de 150 de tari.

In 2015, Electrolux a inregistrat vanzari de 124 miliarde de coroane suedeze, avand aproximativ 58.000 de angajati. Pentru informatii suplimentare, accesati: www.electroluxgroup.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related