Un weekend doar în piele la MATERIA 2 zile, 1000 de obiecte, totul în piele

Un weekend doar în piele la MATERIA 2 zile, 1000 de obiecte, totul în piele

Cea de-a treia ediție MATERIA, singurul târg de design contemporan din România,  va avea loc în acest weekend, pe 4 și 5 noiembrie, la Sala Dalles. 45 de designeri selectați din România, Grecia și Italia vor expune noile colecții de toamnă-iarnă.

Principalul obiectiv al platformei MATERIA este creșterea, susținerea și promovarea unei noi comunități creative a celor care lucrează cu pielea, cel mai versatil material. Astfel încât, organizatorii au creat mai multe premii și distincții pentru designerii participanți.

Recomandat de Camelia Șucu // Selectat de Romanian Design Week // Premiul Molecule F // Best Leather Designer by Elle // Premiul publicului

 

Una dintre cele mai apreciate femei din domeniul afacerilor, Camelia Șucu se află printre invitații speciali ai acestei ediții. În afară de succesul obținut în business, Camelia Șucu a fost mereu un fashion icon, distingânu-se prin originalitatea și eleganța alegerilor sale. Astfel, ne bucurăm să o avem printre noi la a treia ediție MATERIA, unde va recomanda designerii care o vor inspira.

 „Pentru mine frumusețea unui articol vestimentar sau a unui accesoriu este dată de simplitatea și utilitatea acestuia. De obicei, aleg să investesc în piese “timeless” și pun mare preț pe calitatea produsului, pielea fiind un material versatil, pe care-l prefer de multe ori.

Felicit echipa MATERIA, încurajez alegerea curatorială de a promova tineri talentați și doresc succes comunității creativilor care au ca prim material de lucru pielea. Aștept să fiu plăcut surprinsă de noile colecții ale designerilor participanți la această ediție”, declară Camelia Șucu.

Categoria „Selectat de” va fi susținută în această ediție de Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar din România al industriilor creative, initiat de The Institute. Produsele alese vor da naștere unei colecții capsulă ce va fi expusă în cadrul celei de-a șasea ediții RDW.

„Apreciez orice inițiativă care are ca scop promovarea designului românesc. Dan Pierșinaru are o contribuție importantă prin crearea platformelor Autor și Materia, fiecare având ca rezultat susținerea comunității creative.

Ca de fiecare dată, ne face plăcere să fim partenerii unui astfel de proiect și suntem încântați să putem stabili deja o colecție capsulă în cadrul următoarei ediții Romanian Design Week, ce va fi formată din produsele în piele ale celor mai talentați designeri participanți de la MATERIA”, declară Andrei Borțun, CEO The Institute.

Și fondatoarea platformei dedicate designului românesc Molecule F, Mirela Bucovicean, va alege unul dintre brand-urile participante la MATERIA și îi va oferi șansa de a-și vinde și promova produsele pe site și în magazinul din Mall Promenada.

Pentru a doua oară în cadrul MATERIA, Elle, una dintre cele mai citite reviste de modă, beauty și lifestyle, va oferi premiul Best Leather Designer. Câștigătorul va beneficia de promovare susținută în mediile online, dar și în următorul număr al revistei.

Nici vizitatorii nu au fost trecuți cu vederea. Toți cei care vor ajunge la MATERIA, la Sala Dalles, în weekendul 4-5 noiembrie, vor avea șansa de a câștiga unul dintre obiectele realizate de designerul preferat, votând brandul favorit.

Artiștii români care vor participa la cea de-a treia ediție sunt: Atribut, Alex Clipa, Alexandra Abraham, Ana Marchetanu, Atelier 437, Atelier Nichita, Bianca Popp, Colours of my life, DaDa, DiaHandmade, Giuka, Handmade Revolution, Hardot, Isabela Groza, Karakter, Laura Olaru, LE XA, Lemnia, Lia, Lucia Olaru, Lucienne, Luwa Leather, Lyria povestea ta pictata, Millisimo, Mota, Oana Lupaș, Oana Vasiloiu, Otilia Flonta, Sebastian Roncea, Siameza Atelier, Simina Filat, Size 41 Matters, Snob, Vivienne Ruth, Yoko Aida și Zig Leather.

Printre expozanții de anul acesta se află designerii străini Giulia Boccafogli și Maison Dressage din Italia și Christina Karakalpaki din Grecia, care vor prezenta in exclusivitate colecțiile lor. Acest fapt contribuie la poziționarea MATERIA pe harta târgurilor europene de design în piele.

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea.

 

Program:

Sâmbătă 4 noiembrie: 11.00 – 20.00
Duminică 5 noiembrie: 11.00 – 20.00

Sala Dalles, bd. Nicolae Bălcescu, nr.18

*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related