Antreprenorii vin la Zilele Biz

Antreprenorii vin la Zilele Biz

Profilul antreprenorului de astăzi, idei şi soluţii de la oamenii pentru care businessul pe cont propriu nu mai are secrete şi metode testate prin care noii antreprenori pot construi afaceri solide!

Avem nevoie de antreprenori, de mai multe afaceri create de români, dar mai ales de o schimbare de mentalitate! Ne trebuie oameni care au curaj să rişte pentru a-şi pune în aplicare ideile de afaceri.

Cei care au reuşit deja pot să te ajute să-ţi construieşti un business solid pe o piaţă tot mai volatilă, dar plină de oportunităţi. Îţi pot oferi acces la cele mai bune resurse pentru a reuşi să-ţi consolidezi şi să-ţi extinzi businessul.

Ziua Antreprenoriatului de la Zilele Biz îţi aduce în faţă oamenii de business care înfruntă cu succes provocările pieţei libere şi profesioniştii care au resursele necesare pentru a aduce companiile antreprenoriale la următorul nivel.

 

Ziua va debuta cu un profil al antreprenorului român în 2017, realizat pe baza studiului exclusiv Biz despre cele mai puternice companii antreprenoriale româneşti grupate pe domenii şi regiuni.

Programul zilei se axează pe idei, exemple şi metode testate prin care antreprenorii români pot construi afaceri solide care să aibă succes, nu doar pe plan local, ci şi pe plan regional şi chiar global.

Participanţii vor avea acces şi la specialiştii care ajută businessurile româneşti să treacă la următorul nivel, unde viziunea şi curajul trebuie să se îmbine cu o strategie clară, pentru un plan coerent de dezvoltare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related