Octogenar perfect lucid, caut fraieri care sa faca trafic unui anunt fake

Octogenar perfect lucid, caut fraieri care sa faca trafic unui anunt fake

Anuntul asta putea foarte bine sa sune asa: "Doamna in etate, cu radacini nigeriene si arabe, las mostenire flota de 30 de avioane private oricui imi spune un banc bun". Zeci de mii de oameni i-ar fi scos atunci de la naftalina pe Bula, Alinuta si Itzik, doar-doar s-ar fi facut si ei cu un aparat de zbor cu bai suflate-n aur.

Dar nu, anuntul nu suna asa. Doamna este un domn, iar avioanele nu-s decat o casa cu etaj si iedera, in Bucuresti. Deci science fiction pe bazaruldecase.ro, un site de imobiliare

Nu ne mai ramane decat sa elucidam misterul acestui "contract de uzufruct-viager cu drept de abitatie". Insa cum mai multe outleturi media au preluat stirea cu misteriosul batranel darnic, o sa va lasam sa cititi pe acolo explicatiile juridice, in timp ce noi vom trage concluziile.

Vasazica, spre deosebire de nenea ala care-si vindea casa pe 100.000 de biblii, aici avem de a face cu un anunt fake precum guvernul Romaniei. Care are urmatoarele coordonate: 
1. E inca pe site, desi a fost semnalat, comentat si luat la misto de toata lumea.
2. Anuntul a fost postat de un user neinregistrat.
3. Nu exista date de contact, deci nu putem sa-l deranjam pe mosulet.

Din toate astea rezulta ca, cel mai probabil, anuntul a fost postat chiar de adminul site-ului, intr-o fomica de trafic care nu-i face cinste. Vedeti, de-aia imobiliarele vor ramane un fel de piata a taximetriei intre patru pereti. Ca nu sunteti seriosi, bai! 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded