BurgerFest 2018: restaurante participante și bilete speciale

BurgerFest 2018: restaurante participante și bilete speciale

Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din București, sau de cei mai buni burgeri din Brașov, Cluj, Constanța sau Râmnicu Vâlcea, cea de-a patra ediție BurgerFest le aduce împreună pe toate, la burgerit la iarbă verde, între 11 și 13 mai, la Verde Stop Arena.

Iată lista finală de restaurante de la BurgerFest 2018:

Baz Bistro, Big John Foodtruck & LAB, Birria, Burger House, Burgheria Tomis 107, Burger Van, Circus Pub, Container, D20 Urban Bistro, Emte, Fedo's Burger Bar, Flying Pig, Food Stuff, Furgoneta, Gourmet Street Food, Hard Rock Cafe, Hastag Pub, J'ai Bistrot, Maidan, Nori Yakitori, Old Brick Pub, Peter Burger, Rocka Burgers, Rockstar Burger, Sky Bar Dorobanti, Smokin' Pig, Zvetto Burger Bar.

Și pentru că după un burger delicios merge și un desert sau o cafea, ne-am pregătit cu următorii invitați: Atelierul de Tarte, I, Bubble Waffle, Butoiul cu înghețată, Moșia Corbeanca.

Iar pentru cei care doresc ca zilele să le fie efervescente și fructate, la BurgerFest vin și furnizorii noștri oficiali de prosecco și frizzante, Frizzante Ride.

De asemenea, organizatorii BurgerFest au pregătit și o categorie specială de bilete, pentru cei care doresc o experiență de burgerit all inclusive. BurgerFest Fan Ticket are pretul de 79 de lei si include:

- acces de o zi, în oricare dintre cele trei zile de festival
- 1 cheeseburger delicios la alegere, din meniul restaurantelor câștigătoare de la edițiile precedente (Container, Circus Pub, Hard Rock Cafe, Sky Bar)
- 1 draught de bere Silva
- 1 cafea revigorantă
- 1 fresh sănătos din Piața Lidl
- 1 goodie bag Burgerfest (o traistă de pânză, o cană și o farfurie din email).

 suie

BurgerFest  își așteaptă publicul și cu cinci concerte, iar programul acestora pe zile este următorul:

11 mai: E.M.I.L.
12 mai: ROA, MIHAIL
13 mai: MOON MUSEUM, ȘUIE PAPARUDE

BurgerFest este un eveniment prezentat de Lidl, susținut de Silva și sponsorizat de Tomi. Festivalul este organizat de Mixtopia – LIVEPRO Events.
Recomandat de MAGIC FM
Parteneri media: NOIZZ,  Adevărul, Click Poftă Bună

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related