GolinHarris comunica pentru KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon si Hard Rock Cafe

GolinHarris comunica pentru KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon si Hard Rock Cafe

Brand-urile operate in Romania de catre US Food and American Restaurants — KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon si Hard Rock Cafe — intra incepand cu acest an in portofoliul GolinHarris, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Agentia va gestiona activitatea de relatii publice a acestora, fiind consultant strategic atat pentru comunicare externa, cat si interna.

Printre serviciile oferite de agentie se numara managementul relatiilor cu presa, organizarea de evenimente, gestionarea comunicarii de criza si dezvoltarea strategiei de social media pentru fiecare brand. Aceasta din urma va include managementul comunitatilor pe toate canalele online importante: Facebook, Twitter, Youtube, forumuri, portaluri de stiri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related