Inchiriaza un prieten cu care sa te bati cu zapada

Inchiriaza un prieten cu care sa te bati cu zapada

Nu stiu daca sa rad sau sa-mi fac cont. Pana una alta, voi fi eu copywriterul de serviciu pentru fondatorii RentFriends (descoperiti aici) si apoi ma pot plati in transe de cate 2 prieteni sau cum vor ei. Iata cum ar putea sa sune reclama pentru platforma lor: "N-ai mai tinut legatura cu nimeni din liceu? Nici macar prietenii parintilor tai nu-ti raspund pe WhatsApp? Vrei sa joci tenis, dar fara perete? Ai venit in locul potrivit. Pe RentFriends.ro gasesti pe cineva care sa te dea in leagan, la preturi excelente". Deci, cam aici s-a ajuns, dar daca exista cerere, de ce nu?

RentFriends.ro detine prieteni din Romania disponibili pentru inchiriere. Inchiriati-va un prieten pentru a participa la un eveniment social, nunta sau petrecere. Inchiriati pe cineva sa va prezinte oameni noi sau cineva care sa mearga la un film sau la un restaurant cu dvs. Inchiriati-va un prieten pentru a va plimba in jurul unui oras.

"In jurul unui oras", ok? Cinismul acestei descrieri de pe homepage este evident, dar sa nu uitam ca Millennials si Generation Z sunt cele mai singure generatii potrivit multor studii si sondaje, drept, efectuate in buna parte prin UK si America (cel mai recent, aici).

Deci poate ca matchingul asta nu este atat de ciudat pe cat pare, nici tariful modic de 10 dolari pe ora, negociabili si chiar anulabili in caz ca, mai stii, apare chimia: 

Majoritatea prietenilor de pe rentfriends.ro incep la doar 10 dolari pe ora, dar aproape toti sunt dispusi sa negocieze sau chiar sa renunte la taxele in functie de activitatea pe care o planificati cu ei.

In continuare, redam cateva dintre cele mai frecvente utilizari pe care le puteti da unui prieten. Asta in cazul in care ati trait toata viata la bordul statiei spatiale Tiangong-1 si nu aveti experienta cu oamenii.

Multi prieteni de pe rentfriends.ro au talente si abilitati unice. Ei va pot invata o noua limba, va pot instrui, impartasiti un nou hobby, arta, dans si multe altele. Este, de asemenea, o modalitate foarte buna de a intalni oameni de diferite culturi si religii.

Oamenii care calatoresc frecvent pentru afaceri care cauta sa gaseasca prieteni locali sa mearga la cina sau sa mearga la bar . Este intotdeauna grozav sa ai Prieteni in diferite orase.

Oamenii care au un bilet suplimentar la un eveniment sportiv sau concert si nu vor sa mearga singur. Ei pot „inchiria un prieten” pentru a merge impreuna cu ei.

Lista pe scurt a activitatilor sugerate, in mai putin cuvinte, cuprinde coacere, zapada, balon cu aer cald, predarea manierelor sau functiile familiei. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related