Cursurile de marketing digital livrate de agenția Creative Business Management intra sub acreditarea internațională a ECDL

Cursurile de marketing digital livrate de agenția Creative Business Management intra sub acreditarea internațională a ECDL

Creative Business Management, agenția deținătoare a platformei Cursuri-creative.ro, va livra, din luna august, singurul curs de marketing digital finalizat cu certificarea internațională ECDL. Participanții la cursurile de marketing digital din portofoliul agenției vor obține, în urma unui examen, un certificat recunoscut internațional în peste 100 de țări.

ECDL (European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internaţional și numără până în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate.  Permisul ECDL oferă deţinătorului său o bază standard de cunoştinţe în domeniul marketingului digital pe care o poate exploata într-o carieră atât în România, cât și în afara țării. În programul de certificare se vor putea înscrie toți cei care au absolvit cursurile de marketing digital ale agenției, dar și profesioniști în domeniu care vor să obțină o certificare oficială. Creative Business Management va funcționa ca centru de testare acreditat de către ECDL România, statut obținut în urma unui proces de evaluare a condițiilor de examinare oferite de agenție.

 

Rolul de centru de testare acreditat ECDL pentru programul de marketing digital ne oferă posibilitatea de a certifica cunoștințele dobândite prin participarea la cursurile derulate de agenția noastră. În acest moment, în România nu există o ocupația de specialist în marketing digital care să poată fi recunoscută oficial de autoritățile din România, de aceea certificatul ECDL este singura formă prin care cunoștințele unei persoane pot fi recunoscute la nivel internațional. Obținerea acestui certificat atestă atât nivelul de pregătire al cursantului în domeniu, dar și mijloacele de evaluare care sunt mai presus de orice îndoiala”, spune Bianca Preda (business manager în cadrul Creative Business Management).

 

La examenul pentru obținerea certificatului de marketing digital se poate înscrie orice persoană, indiferent de vârstă și pregătire. 

ECDL România a acreditat din 2002 și până în prezent peste 800 de centre, rezultând o rețea națională de centre de testare acreditate care acoperă toate județele țării. Printre aceste centre se găsesc instituții de invătământ (universități, licee, școli), centre de pregătire pentru administrație, centre de pregătire profesională din toate orașele mari ale tării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related