www.holcim.ro - Constructii la un click de mouse!

Daca doresti sa iti faci casa sau sa incepi o afacere in domeniul constructiilor si vrei sa stii mai multe despre ciment, beton si modul lor de utilizare, poti consulta website-ul Holcim Romania - www.holcim.ro. Acesta reprezinta o valoroasa sursa de informare atat pentru specialistii constructori care au nevoie de mai multe informatii tehnice legate de produse, cat si pentru arhitecti sau utilizatori temporari.

Oricine doreste sa se angajeze intr-o activitate de constructie isi poate descarca de pe website-ul Holcim versiunea digitala a Minighidurilor de utilizare a cimentului si betoanelor - o noutate absoluta in industria cimentului, sau le poate imprima pe suport de hartie. Limbajul folosit de editorii minighidurilor este unul accesibil, iar informatiile sunt asociate cu imagini elocvente. Cei care vor sa isi
comande ciment sau beton pot afla in doar cateva secunde care sunt locatiile Holcim din tara si cum se ajunge la ele, prin intermediul hartilor de acces insotite de indicatii precise, in format PDF - foarte usor de imprimat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related