Uluiala si nu prea in nord-vestul Romaniei: Jandarmeria Salaj are probleme in a recunoaste cifrele

Uluiala si nu prea in nord-vestul Romaniei: Jandarmeria Salaj are probleme in a recunoaste cifrele

Eu n-am fost niciodata in Salaj, dar cu prima ocazie, voi opri. Se fac productii de toata frumusetea acolo. In linia de comunicare a instututiei conduse cu mana de fier si gaze de la Bucuresti, Jandarmeria Salaj a gasit patru oameni (1 cameraman, 2 jandarmi si un minor) sa le faca un video de centenar. Aceasta este povestea pe scurt a spotului intitulat, cum altfel?, "Gandeste romaneste".

 

Povestea pe lung nu o veti primi de la mine, ca nu vreau sa fiu mustrat de cititori ca fac iara politica. Asadar, sa luam numai ce-i bun din clipul asta. Nu e mare lucru, dar sa-l luam: cand doi adulti vad in alb si negru, tot copiii sunt cei care vin sa transeze lucrurile. Si iaca asa - nu e nici 6, nu e nici 9 si nu e nic 69, cum poate ca va gandeati. E sutaaaa. Cine nu-i gata, il iau cu dubaaa... pardon, cu lopata. 

Ideea e ca Jandarmeria e pe val. Ba mai mult, ca sa folosim un cuvant la moda si gresit, Jandarmeria este inspirationala! De exemplu, puteti citi despre calendarul Never Forget, realizat de o mana de voluntari, in amintirea celei ce a fost ziua de 10 august. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded