Credeați că doar la noi în politică?

Credeați că doar la noi în politică?

Când ne apucă așa, ca ieri seară de exemplu, câte o depresie colectivă cu nu ne mai facem bine sau doar la noi e posibil așa ceva sau politica românească eufemism eufemism semnul exclamării, ne uităm la alții. Dar nu neapărat ca să ne facem bagajele, ci pentru un context sănătos de totuși este trist în lume. 

Cum ar fi reclamele acestea pentru The Times, făcute de agenția in-house, Pulse Creative, cu animale care conduc viitorul unei națiuni. Maimuțe, oi, șobolani, șerpi, hiene, cameleoni și capre, toate mormăie și cotcodăcesc, fiecare cu onomatepeele lor, în Camera Comunelor. Există și un leu și un unicorn, care încearcă să facă ordine, dar oricum nu înțelege nimeni nimic, așa cum se întâmplă cu oamenii obișnuiți și negocierile Brexit. 

Acum, realități nasoale avem și noi, animale, de asemenea, ziare britanice, nu, dar măcar niște reclame deștepte care să ne mai aline of-urile ne-am dori. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related