Primăvara a început în Grădina Pandora

Primăvara a început în Grădina Pandora

Simpla rostire a cuvântului „Primăvară” poate aduce un zâmbet pe faţa oricărei persoane. Și așa s-a întâmplat și în Grădina Pandora, odată cu lansarea celei mai noi colecții de bijuterii de primăvară, în cadrul unui eveniment exclusivist, care a avut loc în cea mai frumoasă grădină din București: Atelier Florens.

Specialiști din industrie, jurnalişti şi vedete, precum Ioana Ginghină, Tily Niculae, Cristina Cioran, Loredana Dinu, Andreea Perju, Alexia Țalavutis, Maria Andreea, Sasha Borona, Iulia Verdeș, Andreea Remețan, Eli Roman, Oana Coșbuc, Ramona Solomon, Simona Țăranu și Vladimir Drăghia au fost prezenţi la evenimentul de lansare a acestei colecţii.

 

„Ne-am gândit cum să prezentăm această colecție specială celor apropiați brandului Pandora, iar totul a început de la Atelier Florens – locul care s-a armonizat cel mai bine cu temele noilor serii de bijuterii: flori, trifoi cu patru foi, fluturi. În crearea acestui eveniment, am ținut cont de toate detaliile: de la cateringul rafinat, pregătit de Gargantua, la muzică, de la invitație și dress code la decor.

Am reușit, astfel, să-i surprindem pe invitați, care s-au bucurat de parfumul florilor, precum și de bijuteriile spectaculos prezentate. Mai mult, organizarea în trei seri consecutive ne-a permis să le oferim informații personalizate participanților și să comunicăm mai consistent mesajele principale ale colecției, precum și detalii despre designeri și conceptele lor creative, evidențiind, o dată în plus, modul în care Pandora se diferențiază de alte branduri de bijuterii”, a spus Patricia Mihail (PR Director RAN Events).

Pandora dedică noi bijuterii femeilor moderne, dornice să-și scrie propriile povești, să se reinventeze asemeni naturii primăvara, să înflorească și să-și făurească singure norocul. Cei doi VP Creative Directors ai Pandora, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au creat bijuterii minunate, pentru a le inspira pe femeile de pretutindeni să-și exprime sentimentele și stilurile, în moduri cât mai naturale.

„Femeile au o forță interioară extraordinară, iar bijuteriile reprezintă modul perfect de a o arăta întregii lumi”, au spus designerii italieni.

 

Mai mult decât o colecție, Grădina Pandora este un spațiu al exprimării libere a sinelui și un nou mod de a-ți arăta emoțiile și feminitatea, printr-o serie variată de modele și simboluri. Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și finisate manual, bijuteriile din noua colecție au o simbolistică bogată și detalii fin lucrate, îndemnându-le pe femei să împletească mesaje semnificative în propria lor poveste și să-și potențeze încrederea în sine.

#PandoraGarden

 

Echipa RAN Events a fost formată din: Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director), Anca Marcu (Managing Supervisor), Lorena Grosu (PR Manager), Adriana Stanciu (PR Manager), Diana Ionescu (PR Manager), Bianca Pena (Creative PR).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related