De ce să nu repeți un eveniment reusit?

De ce să nu repeți un eveniment reusit?

O zi obișnuită de muncă în domeniul comunicării poate începe și la Snagov alături de 16 influențatori cu background-uri și stiluri diferite de comunicare. Și în acest an Pandora a reunit prietenii brandului la SPA Retreat Snagov și a oferit celor prezenți amintiri și momente speciale.

 

Două zile de socializare și stare de bine, departe de agitația Capitalei, în care invitatele s-au bucurat de liniștea locului, de sesiuni de make-up și styling, ore de relaxare la SPA, dansuri latino cu Wilmark și echipa sa, precum și de o colecție de portrete fotografice semnate de Lilebuba si Mihnea Ratte care te fac să exclami „Wow, ce frumusețe”.

 

"Cum proverbul ‹‹Nu lăsa pe mâine ce poți face azi›› face parte din AND-ul agenției RAN, am reușit să oferim invitaților o experiență completă de relaxare, cu o atmosferă zen și cu decor pe măsură. După ore nenumărate de muncă și situații neprevăzute gestionate în timp real, succesul evenimentelui Pandora se măsoară în numărul de zâmbete, feedback-uri pozitive și nenumăratele filme și fotografii postate în social media", a declarat Anca Marcu Iana (Deputy Managing Partner RANEvents).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related