Nata Andreev (HerArt): Am vrut să povestesc despre viața celor care nu s-au bucurat de atenție din partea cărților de istorie

Nata Andreev (HerArt): Am vrut să povestesc despre viața celor care nu s-au bucurat de atenție din partea cărților de istorie

Când nu mai poți păstra în tine creativitatea, dă-i drumul într-un podcast. Așa se pare că a făcut Nata Andreev, fondatoarea HerArt - un podcast feminist destinat iubitorilor de artă.

Oh, de-ar ști Frida Khalo, Tamara de Lempicka, Georgia O'Keeffe și alte mari artiste despre cum o tânără din Republica Moldova povestește istoria lor!

Acest proiect, spune Nata, este un fel de omagiu personal pe care-l aduce celor care au avut mai mult curaj decât ea. Dar să începem cu începutul.

 

Numele meu este Nata Andreev. Am 30 de ani, iar în 2011 am absolvit facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, în cadrul Universității de Stat din Chișinău, Republica Moldova. După vreo trei ani rătăciți prin media am început să lucrez la o ambasadă din Moldova, drept Coordonatoare de programe și comunicare, în secția Cultură și Presă.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related